Billift of Borstlift

 

Colombiaans/ Braziliaans vacuüm billifting en borstlifting,

Het lichaam weer gezond maken staat bij ons centraal door verklevingen in het lichaam op te heffen, systemen gaan hierdoor beter doorstromen.
Het gebruik van vacuümtherapie geeft een natuurlijke versteviging en vergroting aan de billen en borsten.
Deze vacuümtherapie helpt het stimuleren van de fibroblasten waardoor collageen en elastine wordt aangemaakt. Dit effect zorgt voor een strakkere en gladdere huid.
Tijdens de behandeling gebruiken we shapingcups die het vet naar de gewenste plek mobiliseren. Nadat het gebied los is gemasseerd worden de volume cups gebruikt om de billen en borsten hun ronde vorm te geven en te liften.
De therapie werkt het beste wanneer dit in kuurverband plaatsvind.

Tijdens deze behandelingen is het belangrijk dat er geen contra-indicaties zijn zoals borstkanker of borstklierontsteking. Wanneer het borstweefsel erg verslapt is krijg je dit niet meer in de oorspronkelijke staat. Het weefsel wordt wel gezonder, beter doorbloed en krijgt iets meer een mooiere vorm. De borsten kunnen iets groter worden.

De behandeling duurt 30 minuten en kost 35 euro. Het is mogelijk om tijdens deze behandeling het cuppen voor een ander gebied erbij te boeken.