Cryolipolyse (vetcelbevriezing)

Wat een aanwinst!

Wij zijn mega enthousiast over onze nieuwe behandeling genaamd cryolipolyse.

Deze behandeling maakt het mogelijk om vetlagen in probleemzones selectief te verminderen, zonder enige operatie en zonder hersteltijd.

De eerste resultaten zijn binnen 8 tot 12 weken goed zichtbaar. Bij een kuur van drie behandelingen behaalt 90% van de behandelingen het gewenste effect.

 

De tarieven verschillen per persoon. Dit is afhankelijk van welke koppen er moeten worden geplaatst en van het aantal koppen dat er geplaatst moet worden.

 

Cryolipolyse is voor zowel mannen als vrouwen een veilige manier om hardnekkig vet te verwijderen door de bevriezing van vetcellen. Deze vetcellen worden, na het bevriezen, op een natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam. Met cryolipolyse bereik je zonder operatie een zichtbaar en blijvend resultaat.

Gedurende 60 minuten worden de vetcellen in de applicator gekoeld tot een temperatuur van -11 graden. De vetcellen bereiken hierdoor een temperatuur van 2 tot 4 graden. Dit proces heet cryolipolyse. Na 60 minuten wordt de applicator van het lichaam afgehaald en wordt het behandelde gebied twee minuten lang intensief gemasseerd. De huid kan dan een rode kleur hebben. Dit verdwijnt vaak binnen een half uur.

Na de ‘CoolSculpting-behandeling’ beschouwt je lichaam de vetcellen als ‘afwijkend’, waardoor deze afsterven. Dit proces heet apoptose. De afgebroken vetcellen worden gedurende 8 tot 12 weken na je behandeling op een natuurlijke wijze opgeruimd en afgevoerd. Hierin verschilt CoolSculpting van liposuctie. Bij liposuctie worden de vetcellen op een niet-natuurlijke manier verwijderd. Eenmaal verwijderde vetcellen keren niet meer terug.

Minimaal acht weken na je behandeling worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van het afvoeren van de vetcellen gaat door tot 16 weken na onze behandeling. Je huid heeft de mogelijkheid om zich aan de nieuwe situatie aan te passen omdat het proces geleidelijk verloopt.

Je bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend advies op maat. Wij nemen dan graag alle mogelijkheden met je door en voorzien je van het juiste advies.

 

Deze behandeling is ook mogelijk als duo behandeling.

Het optimale resultaat bereik je door binnen maximaal 7 dagen de BioBody Pulse behandeling te boeken na de Cryolipolyse. 

 

Actieprijs: 1e behandeling 98,- per kop

Daarna 175,- per kop per behandeling

Grote buikkop 250,- per behandeling